Laat een reactie achter op deze website

Wil jij je ervaring delen? Dan kun je hieronder je reactie achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Lisa Verweij
3 maanden geleden

Ik heb weleens mogen proeven van een sessie BRTT & TRB, en merkte daarbij dat een wond was opengemaakt. Ik wilde hier mee aan de slag. Mijn coach wees mij door naar Elisa. En wat ben ik beide vrouwen dankbaar!!
Elisa heeft wonderen doen gebeuren tijdens mijn sessie. Ik voelde me veilig om zo veel mogelijk te geven en haar hulp op alle gebieden, maar ook soms de woorden of maar aanrakingen deden mij verder en dieper gaan in het proces. Zij speelde zo goed in op wat ik op dat moment nodig had. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit bij jou heb mogen doen en voor in de toekomst weet ik je te vinden!

Veel Liefs Lisa

Marjolein
4 maanden geleden

Elisa is heel goed in laten zijn wat er is. Ze legt uitstekend uit en bereidt je goed voor op wat er aan emotie en trauma kan loskomen in je lichaam door het ademen. Ze voelt zeer goed in en geeft ruimte om emotie volledig te doorvoelen. Dat wat ontstaat in de groep weet ze goed te benoemen en begeleiden. De veilige bedding die ze zelf creëert wordt extra versterkt en benadrukt door de aanwezigheid van de spaceholder, jezelf mee laten stromen op je eigen proces kan bij deze coach in veiligheid en oordeelloosheid. Elisa maakt de uitnodiging om jezelf toe te staan om te voelen onweerstaanbaar. Een verleiding om in volledig contact te gaan met jezelf.

Audrey
6 maanden geleden

Afgelopen jaar heb ik bij naar je kern de breath journey mogen ervaren. Voor mij heeft het veel rust geven, blokkades erkent en overwonnen. Door de fijne groep en veilige en liefde volle begeleiding van Elisa, leer ik dat ik mezelf mag zijn en kan ik mezelf daar steeds meer aan overgeven. Ik voel steeds meer vrijheid in mijn doen. Het is echt een journey naar jezelf ,in jezelf in een veilige setting.

Inge van der Burgh
7 maanden geleden

Ik heb bij Elisa BRTT & TRB mogen doen en dat was een heel bijzondere ervaring. Zo bijzonder om trauma's die vastzittenin je lichaam onder de bezielende begeleiding van Elisa en haar altijd aanwezige lieve assistente Annelies los te kunnen laten. En dat onder geweldige mooie en krachtige muziek. Echt fantastisch! Dank je wel Elisa, graag tot een volgende keer.

Audrey
7 maanden geleden

Trauma release en breathwork heb ik als heel intens maar vooral bevrijdend ervaren. Ik wil het zeker nog een keer ervaren om dieper te komen.

Sandra van Veen
een jaar geleden

Dit was de 2e keer dat ik meedeed aan de adem retraite en wederom was dit zo'n mooie en fijne ervaring. Elisa zorgt voor veiligheid en vertrouwen en aan het einde van de dag complete relaxheid.

Juëlla
een jaar geleden

Vandaag mocht ik de cacao ceremonie meemaken. Wat een mooie en bijzondere reis was dit. Ik voelde me op me gemak en in een vertrouwde omgeving. Elisa heeft me echt naar mijn diepste lagen en kern begeleidt. Ik ben tot bijzondere inzichten gekomen en raad dit iedereen aan die bezig is met innerlijk werk/zelf ontwikkelings traject. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en voor Elisa's liefdevolle aandacht en aanpak.

Sipporah
2 jaar geleden

Elisa luistert aandachtig naar je verhaal en ze geeft je het gevoel echt gehoord en gezien te worden. Elisa vraagt goed door waardoor je zelf de antwoorden (in jezelf) ontdekt. De sessies die ik ontvang omvatten een deel ademtherapie en een deel Reiki.
Alvorens de sessie begint wordt er een gesprek gevoerd wat de spanning eraf haalt, voor mij is dat heel fijn. Ze creëert een veilige plek om "gewoon" helemaal jezelf te kunnen zijn en alles te voelen wat je voelt. Het is elke keer een prettige ervaring. Dankbaar!

Suzan
2 jaar geleden

Elisa begeleidt je heel goed tijdens elke ademsessie. Ze geeft je goede aanwijzingen en is makkelijk te volgen. Ze straalt rust uit en zet jou in het midden van haar aandacht. Elke keer voel ik me na de ademhalingsoefeningen volledig ontspannen en is "mijn hoofd leeg". Het werkt ook heel fijn door; de dagen erna voelen elke keer weer, op een goeie manier, anders.

Kelly
2 jaar geleden

Wat een bijzondere ervaring. Elisa begeleidt je door middel van helderdere aanwijzingen en met een warme stem door de ademhalingsoefeningen heen. Door de fijne en veilige omging die zij had gecreëerd kon ik er helemaal in op gaan en opgeslagen emoties eindelijk loslaten. Ik kijk uit naar de opvolgende sessies!