Laat een reactie achter op deze website

Wil jij je ervaring delen? Dan kun je hieronder je reactie achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Audrey van der Pligt
5 maanden geleden

Graag wil ik mij aanmelden voor 6 oktober

Sandra van Veen
5 maanden geleden

Dit was de 2e keer dat ik meedeed aan de adem retraite en wederom was dit zo'n mooie en fijne ervaring. Elisa zorgt voor veiligheid en vertrouwen en aan het einde van de dag complete relaxheid.

Juëlla
10 maanden geleden

Vandaag mocht ik de cacao ceremonie meemaken. Wat een mooie en bijzondere reis was dit. Ik voelde me op me gemak en in een vertrouwde omgeving. Elisa heeft me echt naar mijn diepste lagen en kern begeleidt. Ik ben tot bijzondere inzichten gekomen en raad dit iedereen aan die bezig is met innerlijk werk/zelf ontwikkelings traject. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en voor Elisa's liefdevolle aandacht en aanpak.

Sipporah
2 jaar geleden

Elisa luistert aandachtig naar je verhaal en ze geeft je het gevoel echt gehoord en gezien te worden. Elisa vraagt goed door waardoor je zelf de antwoorden (in jezelf) ontdekt. De sessies die ik ontvang omvatten een deel ademtherapie en een deel Reiki.
Alvorens de sessie begint wordt er een gesprek gevoerd wat de spanning eraf haalt, voor mij is dat heel fijn. Ze creëert een veilige plek om "gewoon" helemaal jezelf te kunnen zijn en alles te voelen wat je voelt. Het is elke keer een prettige ervaring. Dankbaar!

Suzan
2 jaar geleden

Elisa begeleidt je heel goed tijdens elke ademsessie. Ze geeft je goede aanwijzingen en is makkelijk te volgen. Ze straalt rust uit en zet jou in het midden van haar aandacht. Elke keer voel ik me na de ademhalingsoefeningen volledig ontspannen en is "mijn hoofd leeg". Het werkt ook heel fijn door; de dagen erna voelen elke keer weer, op een goeie manier, anders.

Kelly
2 jaar geleden

Wat een bijzondere ervaring. Elisa begeleidt je door middel van helderdere aanwijzingen en met een warme stem door de ademhalingsoefeningen heen. Door de fijne en veilige omging die zij had gecreëerd kon ik er helemaal in op gaan en opgeslagen emoties eindelijk loslaten. Ik kijk uit naar de opvolgende sessies!

Inge vd Burgh
2 jaar geleden

Ik ben voor ademsessies bij Elisa. De eerste keer wist ze precies waar ze de pijnpunten kon vinden. En ook intuïtief voelt ze aan wat ze het beste als therapie kan inzetten. En zij doet het zeer liefdevol. Ik ben blij dat zij mij in mijn helingsproces begeleidt.

Debbie Koolbergen
2 jaar geleden

Ik heb recent een adem sessie bij Elisa gedaan. Ze heeft me echt verrast! Elisa werkt intuïtief en daardoor komt er veel meer aan bod, wat erg prettig is. Tijdens de sessie ziet Elisa al hoe je het ervaart en speelt er goed op in om het beste eruit te halen. Het was een fijne ervaring!

Anoniem
2 jaar geleden

Elisa vraagt de juiste dingen en werkt intuïtief. Zaken die dieper opgeslagen liggen komen tijdens de behandeling als vanzelf naar buiten. De combinatie van Reiki met adem vind ik vooral heel fijn. Ik kom graag snel weer.

Debbie
2 jaar geleden

Tijdens de sessie stroomde mijn eigen reiki ook en dit werd versterkt door de reiki op afstand van Elisa.
Ik kreeg even kort flinke buikpijn en hoofdpijn, waardoor ik voelde dat er wat gebeurde. Vervolgens kreeg ik een soort energiek gevoel en voelde ik me tegelijk een stuk relaxter.
Elisa voelde een blokkade en bij het nabespreken heeft ze me nieuwe inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Ze weet goed door te vragen en tot de kern te komen.